Felhívjuk a gépjárművezetők figyelmét, hogy a sziget területén a felújítási munkálatok befejeződtek, ezért visszaáll a Margitszigeten érvényes közlekedési...
2017. június 24-25-én újra birtokba veheti a lakosság a budapesti Szabadság-hidat.
A Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság közterület-felügyelői a nyári időszakban folyamatos járőrszolgálatot látnak el a strandfürdők területén.

HÍREK

07/20/2017 - 12:57

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzései alapján az elkövetkező napokban tartós hőség várható, ezért az EMMI Klímaváltozás és Környezeti Egészséghatás Elemző Osztály szakmai ajánlásait figyelembe véve Dr. Szentes Tamás országos tisztifőorvosi feladatokért felelős helyettes államtitkár 2017. július 20. (csütörtök) 00:00 órától július 23. (vasárnap) 24:00 óráig másodfokú hőségriasztást adott ki.

07/19/2017 - 12:48

A hétvégére ismét nagy hőséget jósolnak a meteorológusok, így ha nem áll módunkban elutazni valamelyik vízparthoz, de azért nem a négy fal közt szeretnénk tölteni a hétvégét, adunk néhány tippet, hol lehet átvészelni a kánikulát Budapesten.

07/04/2017 - 09:37

A nyári hőségben nemcsak a strandok telnek meg, a frissülésre vágyók a tavak és a folyók partját is benépesítik. A bányatavakban, szabad vizeken veszélyes a fürdőzés.

Elszállították sza- bálytalanul parkoló gépkocsiját? Itt meg- találhatja, csak a rendszámot kell beírnia keresőnkbe.

Elszállították sza- bálytalanul parkoló gépkocsiját? Itt meg- találhatja, csak a rendszámot kell beírnia keresőnkbe.