Budapest egyesítésének 144. évfordulója alkalmából november 17.-én Tarlós István főpolgármester és Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes több...
Biztonságban, az adventi vásárban
Gazdag gasztronómiai kínálattal, élménykonyhával, zsűrizett kézműves és iparművészeti termékekkel valamint ünnepi műsorokkal várja a Budapesti Adventi- és...

HÍREK

11/17/2017 - 08:32

2017. november 15-én, a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság közterület-felügyelői, járőrszolgálatuk ellátása során a Deák téri aluljáróban ellenőrzést végeztek.

11/14/2017 - 12:39

Mit sem törődve a körülötte lévő emberekkel és a tiltással, valamint a bírsággal, sokan dohányozva, a csikkeket eldobálva várakoznak a fővárosi közösségi közlekedési eszközök megállóiban. A szabálysértők közül – mint az a hatóság tájékoztatásából kiderül – még mindig kevesen járnak úgy, mint az a mintegy kétszáz ember, akit idén eddig rajtakaptak a dohányzási tilalom megszegése miatt a közterület-felügyelők.

09/28/2017 - 08:56

2017. szeptember 27. napján újra véradó napot szervezett a Magyar Vöröskereszt a Fővárosi Önkormányzati Rendészeti Igazgatóság dolgozói számára székházunk Színháztermében.

Elszállították sza- bálytalanul parkoló gépkocsiját? Itt meg- találhatja, csak a rendszámot kell beírnia keresőnkbe.

Elszállították sza- bálytalanul parkoló gépkocsiját? Itt meg- találhatja, csak a rendszámot kell beírnia keresőnkbe.