Koncert a kutyákért

A TACOMA Concert Band (Prága, Salsburg és Bécs után) európai turnéja utolsó állomásán, Budapesten jótékonysági koncertet ad.

A koncert helyszínét biztosító és szervező Szabad Tér Színház és valamennyi sztár fellépő lemondott minden honoráriumról, így a teljes bevétel a cél megvalósítását szolgálja.

Valamennyi, a helyszínen adott adomány az Illatos útion lévő Ebrendészetre sérülten került kutyák gyógyíttatását szolgálja.

Az Illatos úti Ebrendészet évente több, mint 3000 kutya kerül be. Ezek egy része sérült (többnyire csont sérült: autó gázolja el őket), vagy olyan, a gazdája által leadott állat, akiknek az orvosi költségét a tulajdonos nem tudja, vagy nem kívánja vállalni.

A Vigyél Haza Alapítvány küldetése az Illatos úti árva kutyák örökbefogadási esélyeinek növelése, örökbe adása. Ennek fontos eleme a kutyák szükséges orvosi ellátásának biztosítása, hiszen az Illatos úton komolyabb orvosi beavatkozások, műtétek végzésére nincsen lehetőség.

A Vigyél Haza Alapítvány ezért határozta el, hogy a Szabad Tér Színpad és művész barátaik segítségével jótékony célú koncertet szervez, hogy a jegy eladás és az adományok révén a bekerülő, erre rászoruló kutyákat időben és magas színvonalon orvosi ellátásban részesíthessék, ápolják, majd felelős gazdához juttassák.

A nagyszabású segélykoncert időpontja

                                           2011. 07. 20.  este 8.00 óra

helyszíne: Városmajori Szabadtéri Színpad ( fedett)

fellép: Tacoma Concert Band (USA)

(A 60 fős, rézfúvós zenekar könnyed, nyáresti klasszikusokat, filmslágereket és musical részleteket játszik.)

sztárvendégek: Király Viktor és Lola

műsorvezetők: Verebes Linda és Pindroch Csaba

A szervezők gondoltak azokra a családokra is, akik nehezen engedhetik meg maguknak mostanság a koncertre járást, ezért a jegyek árát egységesen 100 forintban (!) határozták meg és mindenki szándékára, lehetőségeire bízzák, hogy kíván-e a helyszínen adományozni a cél érdekében.

A jegyek megvásárolhatóak a www.szabadter.hu oldalon, a színház jegypénztárában, a szokásos jegyértékesítő helyeken és a helyszínen is.

(A színpad és a nézőtér fedett, így a koncertet rossz idő esetén is megtartják!)

Valamennyi, a helyszínen adott adomány az Illatos útion lévő Ebrendészetre sérülten került kutyák gyógyíttatását szolgálja.